med NARS Audacious läppstift i Sarah från glaset Metropolis Mini Audacious Lipstick Coffret ($ 125)
Du kan göra curls med den här uppsättningen eller ha ett JLO tillräckligt med ögonblick! Man, det är tungt. Jag tror att toppen kan verkligen vara gjord av glas.

Ge mig dessa mini läppstift som de åtta i nars Sarah Moon Glass Metropolois Mini Audacious läppstift coffret satt någon typ av dag över en läppstift palett. De är ficka-sized samt bekväma, så du kan ta med en av dem med dig. Du behöver inte ens en läppborste.

ANNONS

Du kan erkänna några av dem från den långsiktiga linjen. Alla är omprövningar utom för Sarah, en av nudderna.

Minisen är ungefär hälften av en full-size nars audacious läppstift (0,08 ounces vs. 0,14), liksom set är $ 125. Det är inte billigt, men du vet … Åtta av dem på en gång, liksom en rutinmässig fullstorlek är $ 32.

Jag bär de djärva läppstiften hela tiden, men jag bär huvudsakligen nudderna. Huvuddelen av färgerna i den här uppsättningen lutar emellertid mot röda och mörkare prydiga maroner.

ANNONS

Cats & Makeup Sweatshirt ??

$ 42

Shoppa nu

Anledningen till att jag inte bär de mörkare nyanserna så mycket, eftersom de tenderar att ta tag i alla mina läppflingor, liksom nudderna ser bara mjukare mot mig. Jag förstår inte varför … Kanske har jag freakish läppar.

Många av dessa åtta är mörka, så om du inte har felfria, fantastiskt smidiga läppar – såväl som om du gör, måste du ge mig ditt knep eftersom jag behöver förstå – de kan vara svåra att dra av.

Några av dem ser också lika ut som jag …

Med en fullstorad audacious läppstift för skalan
Med en iPhone 6s plus för skala (fall är läppstiftet som lattes)

Bette
Charlotte
Sandra
Olivia
Rita
Marlene
Sara
Anita
Anita
Marlene
Bette
Charlotte
Sandra
Olivia
Rita
Ärligt talat, om du inte har smidiga läppar i spädbarn såväl som en omättlig aptit för mörka nyanser, skulle jag mest troligen passera. Om det bara finns en eller två färger du gillar från uppsättningen, kan du ta bort dem i den långsiktiga linjen.

Denna uppsättning, som är ett antal uppsättningar i den nya Sarah Moon Collection (tillgänglig nu), gör mig helt tro på en av mina föredragna NARS Audacious Colors. Jag kräver allvarligt att ge den unsung Heroes behandling! Anita uppstår för att vara i denna uppsättning. Det är en naken som är nästan alltid i min sminkväska eftersom det är en av de nyanser som jag kan lägga på någon typ av dag såväl som inte ens resa.

ANNONS

Prova det någon gång när du är på Sephora. Ge bara det en swatch. Jag tror att du kommer att tycka om det.

Din vänliga samhällsberättelse,

Kare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>